1e blog op kynd mynded

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

1-11-21: Over een paar uurtjes gaat de website online en ik zit hier nu de eerste blog te typen. Ik vind het enorm spannend dat alles waar ik de laatste tijd vol liefde aan gewerkt heb, vanavond zichtbaar gaat worden voor iedereen. Het voelt toch ook wat kwetsbaar om zoveel van jezelf te delen. 

Vroeger zou ik me tegen laten houden door de angst wat mensen hiervan zouden vinden, maar tegenwoordig kan ik hier gelukkig stukken beter mee omgaan. Ik doe even een dansje in de woonkamer om weer in m’n lichaam te komen en daardoor geen ruimte maak voor de angstige gedachten. Ik bekijk weer even m’n missie en doel, wat me eraan herinnert dat wat ik met kynd mynded wil bereiken veel belangrijker is geworden dan mijn angsten. Ik voel dat de spanning langzaam overgaat in enthousiasme en het vertrouwen dat dit een groot succes gaat worden.

De grootste uitdaging is toch wel het loslaten van mijn perfectionisme geweest. Ik had nooit gedacht dat ik een website die voor mijn gevoel ‘nog niet af’ is zou durven lanceren. Er zijn nog zoveel dingen die ik zou willen aanpassen, verbeteren en veranderen. Als ik een ding heb geleerd de laatste tijd is het “start before you’re ready”. De rest komt vanzelf! De ideeën voor kynd mynded zaten al lang in mijn hoofd, maar ik nam steeds geen actie omdat ik het idee nog niet ‘perfect’ vond. Pas sinds ik gewoon ben begonnen kwamen er meer en meer ideeën en viel alles langzamerhand op zijn plek.

"Start before you're ready"

De blog bestaat uit 3 belangrijke elementen: mind, body en soul. De mind-body-soul connectie staat centraal omdat ik er in geloof dat alles met elkaar verbonden is. Een juiste balans hierin zal er voor zorgen dat je meer rust en succes in je leven creëert. Ik ben zelf een enthousiaste student van alles wat hiermee te maken heeft en leer iedere dag meer, juist daarom denk ik dat het zo waardevol is om jou hierin mee te nemen. Nu blijk ik ook nog een 3/5 projector (human design) te zijn en ben ik gemaakt om mijn lessen van vallen en opstaan te delen, toeval bestaat niet. 

Wil jij dus meer leren over de kynd mynded lifestyle en wat dit inhoud? Blijf ons dan volgen en lees de komende blogs. Er staan veel interessante dingen aan te komen! 

Voor nu wil ik alvast iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes die ik al gekregen heb, het enthousiasme voor kynd mynded en alle steun en hulp de afgelopen tijd. Ik kijk er naar uit om hier, samen met jullie, iets heel moois van je maken. 

Veel liefs,

Melissa <3

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post

De waardering van www.kyndmynded.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 68 reviews.