Wordt ook een duurzame schoonheidssalon in 2024

Duurzame Schoonheidssalon

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

Meer duurzame schoonheidssalons

Een groot deel (en mijn favoriete deel) van mijn missie is: Meer duurzame schoonheidssalons door zo veel mogelijk schoonheidssalons te laten overstappen op wasbare wattenschijfjes. Waarom? Omdat het een gemakkelijke stap is maar enorm veel impact heeft! Ik zou dit dolgraag samen met jou willen aanpakken.

Wat maakt het nog leuker? Dat het een fantastisch product is om naast je behandelingen te verkopen en je daarmee, naast de extra verkoop die je genereert, een flinke impact maakt door ook je klanten te inspireren om ook over te stappen. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Wat maakt een schoonheidssalon duurzaam?

Een duurzame schoonheidssalon gaat verder dan alleen het leveren van prachtige resultaten aan je klanten. Het draait om het omarmen van een holistische benadering van schoonheid, waarbij de zorg voor zowel de mens als de planeet centraal staat. Door te kiezen voor duurzame beauty producten, zoals die van Kynd Mynded, maak je niet alleen verschil bij een betere huid voor je klanten maar help je ook mee de wereld een stukje mooier te maken.

Met onze producten draag je bij aan een schonere en groenere planeet, omdat ze zijn vervaardigd met respect voor het milieu. Onze wasbare wattenschijfjes verminderen bijvoorbeeld de hoeveelheid afval die normaal gesproken wordt geproduceerd door wegwerpproducten, terwijl onze bamboe handdoekjes een duurzaam alternatief bieden voor traditionele katoenen handdoeken. En het mooie is, je hoeft geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit! Als schoonheidsspecialiste weet ik hoe belangrijk het is dat de producten kwalitatief goed blijven. Een duurzame schoonheidssalon moet niet ten koste gaan van productkwaliteit.

Maar is dat niet veel ingewikkelder qua gebruik?

We hebben aan onze duurzame beauty producten allerlei speciale handigheidjes toegevoegd zodat het super gemakkelijk is om te gebruiken, helemaal in de schoonheidssalon. Denk bijvoorbeeld aan een extra vinger inkeping bij de wattenschijfjes, labels aan de producten om ze te kunnen ophangen en een grote salon-waszak die je kunt ophangen zodat je gemakkelijk je wattenschijfjes weg kunt stoppen na het gebruik. De bamboe houders voor de wattenschijfjes hebben een extra brede opening zodat ze gemakkelijk te pakken zijn. 

De haarbanden hebben we extra lang gemaakt zodat deze bij iedereen om past. Normaal is een haarband 60 centimeter maar die van ons is 70 centimeter. Natuurlijk wel met extra lang klittenband zodat deze ook bij de kleinere koppies gewoon past. En als laatste, de handdoekjes/washandjes en sponge pads zijn super zacht zodat deze voor iedere huid gebruikt kunnen worden. Het grootste voordeel aan deze producten is dat ze ook na het vele wassen zacht blijven, in tegenstelling tot de meeste andere producten.

Ik was iedere dag. Blijft de kwaliteit dan wel goed?

Als schoonheidsspecialiste weet ik hoe belangrijk het is dat de producten kwalitatief goed zijn. Niks is frustrerender dan na enkele keren wassen je producten niet meer te kunnen gebruiken, of dat ze helemaal hard zijn. Met deze gedachte in m’n achterhoofd heb ik de producten van Kynd Mynded dan ook ontwikkeld. We hebben enorm veel onderzocht en uitgetest om met zekerheid te kunnen zeggen dat de producten duurzaam, gemakkelijk in gebruik en kwalitatief de beste zijn. Er zijn schoonheidssalons die onze wattenschijfjes al sinds de start van Kynd Mynded (2021) gebruiken en deze zijn nog steeds goed. Natuurlijk moeten ze met zorg behandeld worden, maar ze kunnen gewoon op 60 graden gewassen worden en in de droger. 

Hoe kan ik de producten in mijn schoonheidssalon gebruiken?

Als enige merk in de branche hebben we voor ieder product een speciale “salon-gebruik” versie. De producten zijn dan ook speciaal ontwikkeld om te gebruiken in de schoonheidssalon. We hebben salon sets van 50 wasbare wattenschijfjes met een extra grote waszak. Zo kun je de wattenschijfjes gemakkelijk en voordelig in jouw schoonheidssalon gebruiken. 

Ook van de handdoekjes/haarbanden/sponges hebben we speciale salon-pakketten. Zo besparen we onnodig afval aan verpakkingen. Daarnaast ontvang je ook een flinke korting per 25+ en 50+ stuks omdat wij het extra leuk vinden als je onze producten in jouw salon gebruikt. Natuurlijk is het ook mogelijk om kleiner in te kopen.

Hoe werkt het als ik jullie duurzame beauty producten wil verkopen?

Van ieder product hebben we een esthetische verkoop-verpakking. Zo staat het mooi om in je schoonheidssalon neer te zetten en kun je ook jouw klanten enthousiast maken om over te stappen naar duurzame beauty producten. Je kunt zelf kiezen over welke producten jij enthousiast bent en bij jou past in de schoonheidssalon. Er is geen minimale afname dus je kunt helemaal zelf beslissen waar jij blij van wordt. 

Leuk, ik wil ook een duurzame schoonheidssalon worden in 2024. Wat is nu de volgende stap?

Wat leuk dat je zo enthousiast bent en een duurzame schoonheidssalon wilt worden in samenwerking met Kynd Mynded! Je kunt heel gemakkelijk een zakelijk account aanmaken via door hier te klikken. Je komt dan op de account pagina terecht en kunt hier je zakelijke gegevens invullen. Ter bescherming moet ik je eerst even goedkeuren en vervolgens kun je jouw eerste bestelling doen voor je duurzame beauty salon. Graag eerst nog meer informatie ontvangen? Klik hier om de speciale brochure voor schoonheidssalons aan te vragen. Je kunt in de mail alleen de woorden: “Brochure Schoonheidssalon” sturen en we mailen je alle informatie toe.

Welkom bij de Kynd Mynded Family!

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post

De waardering van www.kyndmynded.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 68 reviews.