GREEN FRIDAY: tot 31% korting! – uniek

Green Friday

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

Green Friday bij Kynd Mynded

Wat moet ik nu toch met Green Friday. Ieder jaar zet het mij weer aan het denken en zit ik in een soort spagaat… Ik neem je even mee met de gedachten in mijn hoofd:

Vorige week kocht, na lang twijfelen, een nieuw broekje van €60,- waar ik heel blij mee was. Nu, een week later, hebben ze ineens 50% korting en dat zet me toch aan het denken… Niet door uitverkoop van oude collectie, nee… zelfs op alle pre-orders van de nieuwste collectie.

Als nu alles met 50% korting kunnen verkopen en er dan nog flink op verdienen, waarom is het dan normaal dubbel zo duur? De hele Black Friday/Green Friday gekte brengt me in een spagaat. Ik snap beide kanten. Ik snap dat ondernemers er aan mee doen want het zorgt voor een flinke extra omzet.

Maar tegen die extreme kortingen van massa bedrijven… daar kan ik toch nooit tegen op boxen?! Als ik 50% korting zou geven kan ik gelijk m’n faillissement aanvragen 😅😂

Het blijft altijd een tweestrijd tussen willen ondernemen en de wereld willen verbeteren. Natuurlijk wil ik een leuk centje verdienen zodat ik fijn kan leven. Maar wil ik overconsumptie promoten en aanmoedigen om maar te kopen, kopen, kopen terwijl men al genoeg spullen heeft? Nee. Dat past niet bij mij. 

Trees for All

Nu heb ik er dit jaar, net als vorig jaar, dus voor gekozen om aan Green Friday mee te doen. Dit komt vanuit de initiatiefnemer Trees for All

Op Green Friday maakt Trees for All een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Black Friday zorgt voor impulsaankopen en overconsumptie. Daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit. 

Trees for All gelooft dat het anders kan én moet. Daarom maken ze van Black Friday, Green Friday. Ze roepen zoveel mogelijk mensen op om mee te doen en zich aan te sluiten bij de Green Friday beweging. In plaats van nog meer (onnodige) spullen te kopen doen we juist iets groens. Zoals een boswandeling maken, bomen (laten) planten of spullen (laten) repareren of recyclen.

(bron: www.greenfriday.nl)

Hoe doe ik dan Green Friday?

Voor iedere bestelling die deze week (20 november tot en met 26 november) op onze webshop wordt geplaatst, plant ik een extra boom bij Trees for All. Dit nog eens bovenop de normale 5% die wij al doneren aan goede doelen.

Zo geven we samen een beetje terug aan de wereld.

Kynd Geschenksets

Wat ik natuurlijk wel kan promoten is de fantastische Kynd Geschenksets die we al in de aanbieding hebben. Dit is de hoogste aanbieding die je ooit bij ons gezien hebt. (tot 31% korting!) Door deze speciale samengestelde pakketten kunnen we eenmalig een mooie promotie aanbieden. Dit doen we puur zodat je eens aan onze producten kunt wennen en natuurlijk hopen we dat je fan wordt en overstapt op zo veel mogelijk duurzame producten. Onderaan deze blog kun je de 3 mogelijkheden bekijken.

Gratis verzending

Ook komt altijd bij bestellingen boven de €50,- de verzendkosten te vervallen. (Die wij natuurlijk wel betalen, maar dat is een cadeautje van ons) Zo kunnen we jou toch wat leuks geven, maar hoef ik geen faillissement aan te vragen 😜

En of je nu voor of tegen black friday bent, ik snap het helemaal. Allebei de kanten zijn totaal te begrijpen. Maar een moment van bewustwording tegen over consumptie en overprijzingen van massa-bedrijven is altijd goed. Één ding waar ik altijd voor ben: Steun de (kleine) ondernemers zoveel mogelijk waar kan. Koop liever bij hun dan bij massa-bedrijven.

Laat gerust weten hoe jij er over denkt en of je nog mooie ideeën hebt. Misschien kunnen we wel samen iets moois opzetten voor volgend jaar. Ik hoor het graag.

Veel liefs,

Melissa

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post

De waardering van www.kyndmynded.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 68 reviews.