Nu in de Holistik Summer Bag 2023, super trots!

Holistik Summer Bag

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

Whaa hoe gaaf is dit: Wij zijn met ons reissetje uitgekozen door Holistik.nl voor de Holistik Summer Bag! Stiekem wel een klein fangirl momentje. Ik ben zelf al jarenlang fan van Holistik en ik heb ook al vaker een leuke box bij ze besteld. Super trots en dankbaar dat ik samen met deze mooie merken mag shinen in deze Holistik Summer Bag. 

Wat is Holistik eigenlijk?

Laat ik eerst eens wat meer vertellen over Holistik. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog nooit eerder van ze gehoord hebt. 

Holistik is een initiatief van Evelyn van Hasselt en Karlijn Visser. Samen vormen zij de hoofdredactie van het online magazine dat zij in 2016 hebben opgericht. Zonder uitgeverij. En zonder investeerders. Dit maakt Holistik tot een 100% onafhankelijk en selfmade platform.

Nu, ruim 6 jaar later, bereiken ze 800.000 unieke bezoekers per maand. Je kunt dus wel stellen dat een holistische manier van leven geen vluchtige hype is en de interesse wekt van een groeiende groep mensen. 

Niet zo gek, want we leven in een wereld die steeds sneller, individualistischer en virtueler wordt. Een plek waar miljoenen mensen zich depressief en disconnected voelen. Dat terwijl we ons het gelukkigst voelen als we leven in verbinding. Het instinctieve gevoel ergens bij te willen horen zit nu eenmaal diepgeworteld in het menselijk DNA.

De missie van Holistik: We willen jou als lezer (weer) laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Want als één ding ons duidelijk is geworden in het leven, dan is het dit: je gelukkig voelen begint bij verbinding. Verbinding met jezelf, de mensen om je heen, de natuur en – voor diegenen die er voor open staan – zelfs met de kosmos.

Zie Holistik als een online kampvuur waar je altijd welkom bent. Een veilige plek langs jouw levenspad waar je tot rust kunt komen, waar je kunt luisteren naar de verhalen van anderen terwijl je jouw lichaam en ziel verwarmt. Kom je bij ons zitten?

Mijn persoonlijke ervaring met Holistik

Ik heb zelf Holistik in de beginfase van hun bedrijf al ontdekt. Er zitten veel gelijkenissen in hun missie en de mijne. Mijn interesse in het Holisme is er al sinds jongs af aan. Ik geloof er in dat alles verbonden is en de balans tussen jouw mind, body en soul je veel kan brengen. Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om meer in verbinding te komen met jezelf, de mensen om je heen en de natuur. Ik deel hier dan ook graag over. 

De blogs van Holistik hebben mij over de jaren vaak geholpen met nieuwe inzichten of een andere kijk op een bepaald onderwerp. Daarnaast heb ik ook meerdere keren zo’n leuke product-box bij ze besteld. Hierdoor heb ik ook een aantal van mijn favoriete huidverzorgings-merken ontdekt, waaronder Esse Skincare

Ons reissetje in de Holistik Summer Bag

Hierdoor is het dan ook extra tof dat ik nu zelf met een eigen product in deze Holistik Summer Bag zit. Dit kon natuurlijk niet anders zijn dan ons favoriete zomer product: Het reissetje wasbare wattenschijfjes. 

Met dit reissetje kun je ook op vakantie jouw gezicht en ogen reinigen zonder afval te creëren. In dit setje zitten 4 wasbare wattenschijfjes in het zwart of wit, een mini-waszakje om de gebruikte wattenschijfjes in te stoppen en een handig metalen blikje om alles in te bewaren. 

Holistik Summer Bag

Wat zit er nog meer in die Holistik Summer Bag?

Met trots delen wij deze Holistik Summer Bag met de allermooiste, bewuste merken. Zo kun je de zomervakantie met een extra sparkle beginnen. Deze Holistik Summer Bag is een XL tote bag van eco katoen gevuld met 24 zonnige cadeautjes, T.W.V €355. Hieronder heb ik een overzicht toegevoegd van alle producten die in deze Holistik Summer Bag zitten:

Inhoud Sizzling Summer Bag
1. Abloom Slow Skincare – organic luminous SPF30 +  Sunkissed of Nude – €91
2. Oolaboo – droogshampoo – €36,25
3. Opus Mushroom – cordyceps druppels- €30
4. Nutribites – algenolie – €24
5. Avène – after sun – €21 
6. Co88 – summer armband –  €19
7. Holland & Barret – kersenpitkussen – €18,99
8. Synofit – joint care – €18,95
9. Holistik – tote bag – €14,95
10. SMPL- multifunctional deodorant steen – €10
11. Sapinca – fruit elixer & root elixer (beide 60ml) – samen €9,90
12. Kynd Mynded – reissetje wasbare wattenschijfjes – €7,95
13. Turtle – power granola nuts & seeds – €6,99
14. Happinez – sterrenbeeld kalender – €5,95
15. Dove – care by nature invigorating douchegel – €5,95
16. Chikko – not coffee roasted chicory – 5,49
17. Mattison – runder collageen poeder peptan Puur – €4,95
18. Dove – body love invigorating care handcrème – €4,45 
19. Spacemasks – orange – €4
20. Greenforce – vegan pancakes – €3,99
21. Terrasana – vegan choco fudge – €3,19
22. Dr. Antonio Martins – kokoswater van volrijpe kokosnoten bio-fairtrade – €2,29
23. Aspire – drink mango lemon – €1,89
24. True mints – watermeloen – €1,49

Extra sample 
Fleeck- tandpasta tabletjes 

De Holistik Summer Bag gaat erg hard maar er zijn nog een aantal te bestellen. Je kunt hem bestellen door hier te klikken. Heb je hem al in bezit heb en ons reissetje al uitgeprobeerd? Dan ben ik heel benieuwd hoe deze je bevalt. Ik zou het onwijs leuk vinden als je mij een berichtje stuurt en laat weten wat je ervan vindt.

Veel liefs,
Melissa <3

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post

De waardering van www.kyndmynded.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 68 reviews.