Uniek Event Indiase Hoofdhuidmassage – 28 september

Live Event Indiase Hoofdhuidmassage

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

Beleef de magie van India - Leer de Indiase Hoofdhuidmassage

Lieve beauty professionals,

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat wij van Jil’s Opleidingsinstituut en Kynd Mynded de handen ineen hebben geslagen om een onvergetelijk Live Event te organiseren op zaterdag 28 september! We zullen je tijdens dit event alles leren over de Indiase Hoofdhuidmassage en vele extra’s. Dit unieke live event is speciaal voor de beauty branche en belooft een dag vol leren, inspireren en verbinden. Hier zijn alle redenen waarom je deze geweldige dag niet wilt missen.

Ontdek en inspireer op ons Live Event!

Tijdens dit live event zullen we een uitgebreide cursus Indiase hoofdhuidmassage aanbieden. Deze traditionele techniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in India, biedt tal van voordelen, zowel voor de masseur als voor de ontvanger. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie en een diepe ontspanning die je nergens anders kunt ervaren. Onze ervaren docenten zullen je door elke stap begeleiden, zodat je na afloop de vaardigheid en het zelfvertrouwen hebt om deze prachtige techniek toe te passen in je eigen praktijk.

Meet your instructors

Melissa, echte wereldreizigster en eigenaresse van Kynd Mynded. 

Juni 2017 ben ik voor het eerst alleen een maand naar Azië gegaan. Ik herinner het als de dag van gister dat ik op het strand lag met een kokosnootje in m’n hand en dacht: wow, dit moet ik meer doen. Er ging een wereld voor mij open en ik dook er vol in.

Inmiddels ben ik in de afgelopen jaren meer op reis geweest dan thuis, heb ik mijn huidige vriend ontmoet in Vietnam en zijn we nu onze eigen villa in Bali aan het bouwen. Azië en de cultuur zit in mijn hart. Daarom vind ik het fantastisch om via dit Live Event hier een stukje van te delen met jullie.

Het reizen is ook een belangrijk onderdeel geweest van de start van Kynd Mynded. Het vele plastic op de stranden raakte mij erg en hier wilde ik graag, op mijn manier, wat aan doen. Na meer dan 10 jaar als (docent) schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben besefte ik dat ik een groot verschil kan maken in de beauty branche. Zo zijn de eerste wasbare wattenschijfjes ontstaan. 

Melissa de Greef - Live Event
Jildau Rentenaar - Live Event

Jildau, 5 jaar in India gewoond en van Jil’s Opleidingsinstituut.

Bij het woord “schoonheid” denken we al snel dat er iets bijzonders aan de hand moet zijn. Pas als je je ogen en oren echt open doet, kom je overal schoonheid tegen. 

In mei 2014 is mijn leven letterlijk en figuurlijk op z’n kop komen te staan. Met 25 km per uur ben ik door een auto van mijn elektrische fiets afgereden: een rolstoel en een rechterarm totaal verbrijzeld. 

Helaas was ik door het traumatische ongeluk genoodzaakt mijn instituut te verkopen. Met een verbrijzelde schouder is het niet mogelijk om dagelijks acht behandelingen uit te voeren.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als docent uiterlijke verzorging mijn eigen opleidingsinstituut ben gestart. Als expert wil ik graag mijn bijdrage leveren om mensen in hun opleidingsperiode op alle fronten te ondersteunen. Alsmede om nieuwe vakkennis vol enthousiasme over te kunnen brengen en de studenten op een positieve manier te stimuleren. 

Wat is eigenlijk een Indiase Hoofdhuidmassage?

De Indiase hoofdhuidmassage, ook wel Champissage genoemd, is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze, de Ayurveda. Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt de massage onderdeel uit van het dagelijks leven in het land. Op nagenoeg iedere hoek van de straat, bij kappers, masseurs en Ayurvedische instituten, wordt deze massage uitgevoerd.

De massage wordt op een gewone stoel, een massagestoel of kruk gegeven. Hierdoor is de massage laagdrempelig. Tijdens de massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht van je cliënt, afgewisseld met ontspannende strijkingen.

Door het stimuleren van de energiebanen tijdens de massage worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Klachten zoals hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in nek, schouders en bovenrug en andere stressgerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een Indiase hoofdhuidmassage heeft een ontspannend effect op lichaam en geest.

Wat leer je tijdens de cursus?

 • Basisprincipes van de Ayurveda
 • Verschillende dosha’s
 • Contra-indicaties
 • Verschillende massagetechnieken
 • Massage van haren, hoofdhuid, nek, schouders, hoofd, bovenrug en armen
 • Ontspannende Indiase hoofdhuidmassage met olie
 • Champissage (activerende stoelmassage)
 • Gebruik van de Ayurvedische oliën
 • Het gebruik van een hoogwaardig concentraat op basis van etherische oliën op specifieke gedeeltes van het hoofd en lichaam

Wat maakt dit live event speciaal?

Laat je inspireren door het Indiase thema

Het thema van ons event is India, een land rijk aan cultuur, kleuren en tradities. Dit thema zal je overal omringen, van de decoraties tot de muziek en de geuren. Laat je onderdompelen in de Indiase sferen en voel je even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Dit helpt niet alleen om je te ontspannen, maar ook om je creativiteit en inspiratie te stimuleren.

Een verwenpakket (t.w.v. € 100+) voor alle deelnemers

We willen je graag in de watten leggen! Iedere deelnemer ontvangt een luxe goodiebag gevuld met verrassingen die perfect passen bij ons Indiase thema en jouw praktijk. Denk aan verzorgingsproducten, kleine cadeautjes en exclusieve kortingen op toekomstige cursussen en producten. Deze goodiebag is onze manier om je te bedanken voor je deelname en om je iets mee te geven wat je nog lang zal herinneren.

Geniet van een heerlijke lunch

Een leerzame dag vraagt om een goede maaltijd. Daarom hebben we gezorgd voor een uitgebreide, smaakvolle lunch. Deze zal worden bereid met liefde en bevat een mix van gezonde en smaakvolle gerechten. Of je nu vegetariër bent of speciale dieetwensen hebt, we hebben voor ieder wat wils. Samen eten is de perfecte gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen in een ontspannen sfeer.

De perfecte locatie: Voorst, midden in de natuur

Ons event zal plaatsvinden in Voorst, een prachtige locatie omgeven door bossen en natuur. Deze serene omgeving biedt de perfecte achtergrond voor een dag van leren en ontspanning. Even weg van de drukte van de stad, zo kun je hier volledig tot rust komen en je concentreren op jezelf en de verbinding met anderen.

Waarom je dit event niet mag missen:

 • Professionele groei: Leer een nieuwe vaardigheid die je meteen toe kunt passen in je praktijk.
 • Netwerk mogelijkheden: Ontmoet andere beauty professionals en breid je netwerk uit.
 • Unieke ervaringen: Beleef een dag vol verrassingen en inspiratie in een betoverende omgeving.
 • Ontspanning en verwennerij: Geniet van een dag die helemaal in het teken staat van jouw welzijn en ontwikkeling.

Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plek op dit unieke event. Laat je inspireren, leer nieuwe technieken en geniet van een dag die je niet snel zal vergeten. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige dag te beleven!

Met lieve groet,

Melissa en Jildau

Veelgestelde Vragen

Je kunt je inschrijven door het ticket voor het event hier aan te schaffenNa inschrijving ontvang je alle informatie en de btw-factuur via de mail.

Dat is voor dit Live Event niet verplicht. Wel is het belangrijk dat je in de beautybranche werkt of hier interesse in hebt. Zo is iedereen welkom die graag de Indiase Hoofdhuidmassage aan zijn/haar aanbod wilt toevoegen. Denk ook aan yoga studio’s, masseurs, kappers, pedicures, fysio’s, holistisch therapeuten of andere beroepen waarbij dit een mooie toevoeging is.

Breng comfortabele kleding mee waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Alles wat je verder nodig hebt voor de cursus wordt door ons verzorgd.

Ja, er is gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Echter is deze wel beperkt dus we willen jullie vragen om zo veel mogelijk samen te rijden en/of met het openbaar vervoer.

Ja, we houden rekening met verschillende dieetwensen. Geef dit aan bij je inschrijving.

De prijs voor het event is € 362 incl btw voor de gehele dag inclusief de cursus, lunch, goodiebag en extra’s. Tot en met 20 juni 2024 ontvang je € 100,- korting op dit ticket. Bestel hem nu ook via deze link.

Wij hopen je te zien op 28 september voor een dag vol nieuwe vaardigheden, ontspanning en inspiratie in de prachtige natuur van Voorst. Mis het niet!

Koop hier je tickets:

Terug naar:

Live Event ticket Indiase Hoofdhuidmassage – 28 september

Oorspronkelijke prijs was: €361,79.Huidige prijs is: €261,79. incl. BTW

Lieve beauty professionals,

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat wij van Jil’s Opleidingsinstituut en Kynd Mynded de handen ineen hebben geslagen om een onvergetelijk Live Event te organiseren op zaterdag 28 september! Dit unieke evenement is speciaal voor de beauty branche en belooft een dag vol leren, inspireren en verbinden. Hier zijn alle redenen waarom je deze geweldige dag niet wilt missen.

Tijdens dit live event zullen we een uitgebreide cursus Indiase hoofdmassage aanbieden. Deze traditionele techniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in India, biedt tal van voordelen, zowel voor de masseur als voor de ontvanger. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie en een diepe ontspanning die je nergens anders kunt ervaren. Onze ervaren docenten zullen je door elke stap begeleiden, zodat je na afloop de vaardigheid en het zelfvertrouwen hebt om deze prachtige techniek toe te passen in je eigen praktijk.

Laat je inspireren door het Indiase thema

Het thema van ons event is India, een land rijk aan cultuur, kleuren en tradities. Dit thema zal je overal omringen, van de decoraties tot de muziek en de geuren. Laat je onderdompelen in de Indiase sferen en voel je even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Dit helpt niet alleen om je te ontspannen, maar ook om je creativiteit en inspiratie te stimuleren.

De Indiase hoofdhuidmassage, ook wel Champissage genoemd, is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze, de Ayurveda. Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt de massage onderdeel uit van het dagelijks leven in het land. Op nagenoeg iedere hoek van de straat, bij kappers, masseurs en Ayurvedische instituten, wordt deze massage uitgevoerd.

De massage wordt op een gewone stoel, een massagestoel of kruk gegeven. Hierdoor is de massage laagdrempelig. Tijdens de massage wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht van je cliënt, afgewisseld met ontspannende strijkingen.

Door het stimuleren van de energiebanen tijdens de massage worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Klachten zoals hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in nek, schouders en bovenrug en andere stressgerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een Indiase hoofdhuidmassage heeft een ontspannend effect op lichaam en geest.

Wil jij deze geweldige massagetechnieken ook in je salon uitvoeren? Geef je dan op voor de training Indiase hoofdhuidmassage.

 • Basisprincipes van de Ayurveda
 • Verschillende dosha’s
 • Contra-indicaties
 • Verschillende massagetechnieken
 • Massage van haren, hoofdhuid, nek, schouders, hoofd, bovenrug en armen
 • Ontspannende Indiase hoofdhuidmassage met olie
 • Champissage (activerende stoelmassage)
 • Gebruik van de Ayurvedische oliën
 • Het gebruik van een hoogwaardig concentraat op basis van etherische oliën op specifieke gedeeltes van het hoofd en lichaam

De cursus is zeer geschikt voor mensen die een massagepraktijk hebben en hun aanbod willen verrijken of willen variëren en voor schoonheidsspecialistes en kappers die zich willen onderscheiden. Voor mensen zonder ervaring is de cursus een hele goede en leuke manier om kennis te maken met massage.

Deze cursusdag beginnen we met het theoretische gedeelte. Daarna gaan we praktisch aan de slag en oefen je op elkaar. Je hebt dus geen model nodig.

Goodiebag t.w.v. € 100+!

We willen je graag in de watten leggen! Iedere deelnemer ontvangt een luxe goodiebag gevuld met verrassingen die perfect passen bij ons Indiase thema en jouw praktijk. Denk aan verzorgingsproducten, kleine cadeautjes en exclusieve kortingen op toekomstige cursussen en producten. Deze goodiebag is onze manier om je te bedanken voor je deelname en om je iets mee te geven wat je nog lang zal herinneren.

Geniet van een heerlijke lunch

Een leerzame dag vraagt om een goede maaltijd. Daarom hebben we gezorgd voor een uitgebreide, smaakvolle lunch. Deze zal worden bereid met liefde en bevat een mix van gezonde en smaakvolle gerechten. Of je nu vegetariër bent of speciale dieetwensen hebt, we hebben voor ieder wat wils. Samen eten is de perfecte gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen in een ontspannen sfeer.

Ons live event zal plaatsvinden in Voorst, een prachtige locatie omgeven door bossen en natuur. Deze serene omgeving biedt de perfecte achtergrond voor een dag van leren en ontspanning. Even weg van de drukte van de stad, zo kun je hier volledig tot rust komen en je concentreren op jezelf en de verbinding met anderen.

Hoe kan ik me inschrijven voor het live event? Je kunt je inschrijven door dit product aan te schaffen in de webshop. Je klikt bij dit product op: toevoegen in je winkelmandje en kunt vervolgens via de betaalpagina betalen. Na inschrijving ontvang je alle informatie en de btw-factuur via de mail.

Moet ik een gediplomeerd schoonheidsspecialiste zijn? Dat is voor dit Live Event niet verplicht. Wel is het belangrijk dat je in de beautybranche werkt of hier interesse in hebt. Zo is iedereen welkom die graag de Indiase Hoofdmassage aan zijn/haar aanbod wilt toevoegen. Denk ook aan yoga studio’s, masseurs, kappers, pedicures, fysio’s, holistisch therapeuten of andere beroepen waarbij dit een mooie toevoeging is.

Wat moet ik meenemen? Breng comfortabele kleding mee waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Alles wat je verder nodig hebt voor de cursus en workshop wordt door ons verzorgd.

Is er parkeergelegenheid? Ja, er is gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Echter is deze wel beperkt dus we willen jullie vragen om zo veel mogelijk samen te rijden en/of met het openbaar vervoer.

Zijn er speciale dieetopties beschikbaar? Ja, we houden rekening met verschillende dieetwensen. Geef dit aan bij je inschrijving.

Hoeveel kost deelname aan het live event? De prijs voor het event is € 361,79 inclusief btw. Hiervoor krijg je de cursus, een heerlijke lunch, een goodiebag t.w.v. € 100+! en nog meer. Kijk snel bij de prijs van het live event want bij voor eerste 20 aanmeldingen hebben we een speciale aanbieding.

Wij hopen je te zien op 28 september voor een dag vol nieuwe vaardigheden, ontspanning en inspiratie in de prachtige natuur van Voorst. Mis het niet!

Op zoek naar iets anders?

Gerelateerde producten

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post