,

Gegarandeerd een leuk moederdagcadeau met deze 7 tips

Moederdag cadeau

Meet the
blogger

Melissa de Greef van Kynd Mynded

Melissa de Greef

Ik ben enorm gepassioneerd met persoonlijke groei, verslaafd aan reizen, verliefd op chai latte’s, gek op planten (zowel in een pot als op m’n bord), een tikkeltje eigenwijs en je zult mij dagelijks zien genieten van zonsondergangen.

"Kynd to yourself, kynd to the world"

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder, schoonmoeder of bonusmama te verwennen met een mooi moederdagcadeau. Maar het vinden van het juiste cadeau kan soms lastig zijn, vooral als je op zoek bent naar een duurzaam cadeau. Vele cadeaus zijn niet bepaald duurzaam, maar tegelijkertijd is een cadeau wel heel leuk om te geven en krijgen. Het idee dat iemand de tijd heeft genomen om voor jou iets speciaals uit te zoeken, doet men goed. Ik krijg zelf altijd een warm gevoel van binnen en een grote glimlach op mijn gezicht. Gelukkig zijn er ook zat opties om een moederdagcadeau te geven die wel duurzaam zijn. Hier zijn enkele tips voor duurzame moederdagcadeaus:

  1. Hergebruik

Een duurzame manier om cadeaus te geven is door iets te hergebruiken. Dit kan bijvoorbeeld een oude vaas zijn die je opnieuw hebt opgepimpt en gevuld met verse bloemen. Door creatief te zijn met oude spullen kun je een uniek cadeau geven dat ook nog eens duurzaam is.

  1. Duurzame producten

Er zijn veel duurzame producten op de markt die een geweldig cadeau kunnen zijn voor moederdag. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare koffiebekers, waterflessen of boodschappentassen. Ook zijn er duurzame beauty producten te vinden, zoals wasbare wattenschijfjes, shampoo bars en een konjac sponge.

  1. Koop bij kleine ondernemers

Koop cadeaus bij lokale, kleine ondernemers. Dit helpt niet alleen ondernemers, maar het vermindert ook de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het transport van goederen over lange afstanden van grote internationale bedrijven. Bovendien is het vaak leuk om cadeaus te geven die een persoonlijk verhaal hebben en die een bijdrage leveren aan de gemeenschap. Geld is energie; waar wil jij jouw energie aan geven? Ik geef het liever aan de kleine ondernemer die oprecht blij is met iedere bestelling.

  1. Ervaringen
Een van mijn persoonlijke favorieten: In plaats van een fysiek cadeau, kun je ook een ervaring cadeau geven. Dit kan bijvoorbeeld een lekkere lunch bij jouw favo-restaurant, een leuke workshop of een spa-dagje. Dit soort cadeaus zorgen voor mooie herinneringen en hebben vaak minder impact op het milieu dan fysieke cadeaus.

 
  1. Zelfgemaakte cadeaus

Niets is persoonlijker dan een zelfgemaakt cadeau. Als je creatief bent, kun je een mooi cadeau maken voor je moeder. Bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart, een gepersonaliseerde fotolijst of een zelfgemaakt kledingstuk. Dit soort cadeaus zijn niet alleen duurzaam, maar ook uniek en speciaal.

          6. De Moederdag Geschenkset van Kynd Mynded

Speciaal voor moederdag hebben wij natuurlijk ook de allerleukste geschenkset ontwikkeld met een greep uit onze duurzame producten. Zo krijgt je moeder een betekenisvol cadeau met duurzame beautyproducten. Deze bestaat uit onze bamboe sponge pads, konjac sponge face in een speciale hartjesvorm, de bamboe haarband zwart en een boodschappentas. Alles al helemaal verpakt in een mooie geschenkset zodat je in één keer klaar bent. Makkelijk, duurzaam & Kynd Mynded! Klik hier om de Kynd Moederdag Geschenkset te bekijken.

          7. Donaties

Als je moeder alles al heeft en je echt geen idee hebt wat je haar kunt geven, overweeg dan om een donatie te doen aan een goed doel dat haar na aan het hart ligt. Dit soort cadeaus zijn niet alleen duurzaam, maar ook betekenisvol en kunnen het verschil maken in het leven van anderen.

Het vinden van een duurzaam moederdagcadeau kan soms lastig zijn, maar met deze tips kun je op een duurzame manier toch een mooi cadeau geven. Door hergebruik, het kopen van duurzame producten, ervaringen cadeau te geven, zelfgemaakte cadeaus te maken, onze duurzame moederdag geschenkset te kopen en donaties te doen, kun je een uniek en betekenisvol cadeau geven dat ook nog eens goed is voor het milieu. Heb jij nog leuke tips voor een duurzaam moederdagcadeau? Laat het me weten!

Deze moet je lezen!

De 3 meest gelezen post

De waardering van www.kyndmynded.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.